Mer än bara service!

Vi på Kyla vs Värme värnar om våra kunder och om deras välbefinnande. Därför har vi tagit fram serviceboken som hjälper dig att hålla koll på när det är dags att serva din luftvärmepump.

Kyla vs Värme är certifierade

Certifieringen är en kompetensprövning som sker enligt europeiska och internationella standarder. Det innebär att företaget fortlöpande prövas att det är kompetent att utföra de provningar, analyser, kalibreringar och kontroller som det certifieras för. Certifieringen är din garanti för hög kvalitet och kompetens. Kyla vs Värme ABs certifieringsnummer är 9426.

Nöjd kund-garanti

Vår ambition är att du ska bli mer än belåten med din värmepump. Det innebär att om du inte blir nöjd demonterar vi värmepumpen inom en vecka från installationen och du behöver inte betala en krona! Vi kallar det vår 100% nöjd kund-garanti! Garantin gäller endast luft-luftvärmepumpar.

Vi finns nära dig

Vårt arbetsområde är Mälardalen, och vi arbetar framför allt i Stockholmsregionen.

Hur det går till att anlita Kyla vs Värme

Du kontaktar oss för en offert och vi återkommer med förslag på lösning som svarar mot dina behov. När du beslutat dig installerar vi systemet hos dig. Du får en noggrann beskrivning av produkterna och hur de fungerar. Därefter erbjuder vi löpande service och underhåll av ditt system. Det finns olika avtal att välja på. Våra ambitioner är att du som kund alltid ska bli mer än nöjd!

KYLA vs VÄRME Mälardalen AB

Stenolles backe 44  •  134 62 Ingarö
Telefon 073 980 09 28
info@kylavsvarme.se

Innehar F-skattesedel  •  Org. nr. 556870-5569  •  Cert. nr. 9426